Loading...

Følelsernes skjulte gaver

 

Dette kursus har fundet sted. Er du interesseret i emnet, og ønsker du at modtage viden og info om lignende arrangementer, skal du blot udfylde formularen herunder:

(Husk at bekræfte din tilmelding via mailen i din inboks.)

 

Navn:
E-mail:

 

Kender du det, at nogle mennesker kan være i Maude-agtig god kontakt med deres følelser, mens andre er så kontrollerede, at du kunne få lyst til at råbe ad dem, for bare at få en lille bitte reaktion?

På dette kursus får du indblik i følelsernes univers og hvordan de opstår og bliver en del af vores identitet og måde at være på. 

Men, hvordan ville det ikke være, hvis du kunne give slip på bekymringer og frygt for at blive ladt alene, ikke at kunne magte opgaverne eller gøre tilstrækkeligt for at hjælpe andre?

Jeg viser dig, hvordan du igennem bevidsthedsarbejde, ikke alene finder ind til dine skjulte powerfulde sider, men også at følelser og fornemmelser kan forløses, så de ikke længere fylder og begrænser dig i livet. 

Du kommer til at høre på mig og få den grundlæggende - og ret enkle - model for, hvorfor vi som mennesker ikke bare lige kan vælge at være ubekymrede og glade (hvis ikke vi er det), og hvad (mere) der skal til for at postiv tænkning kan begynde at virke. 

Du kommer også til at lave opgaver, der pakker dine skjulte gaver ud.

 

Ja tak, jeg skal med

 

Kurset er til dig, der ønsker at 

  • hjælpe dig selv ud af utryghed, anspændthed og manglende tro på dig selv
  • lytte til din intuition og underbevidsthed
  • fokusere din energi på det, der bringer dig lethed, glæde og tillid, fremfor tyngde, afmagt og frygt
  • leve dit liv fra hjertet
  • melde dig ud af flinkeskolen 
  • vælge dig selv til
  • få mere tillid til, at der findes noget større, som du er en vigtig del af
  • blive en bedre udgave af dig selv i familien, med kollegerne, eleverne, klienterne, patienterne, kunderne osv. 

Jeg viser dig, hvordan ovenstående er fuldt ud muligt, uden at du pludselig er uansvarlig og grænseoverskridende overfor andre, men også at det forudsætter viljen til at tænke og gøre anderledes, end du plejer. 

 

Jaaaaa, jeg skal med

 

I løbet af de 3 timer kommer vi omkring følelsernes betydning for vores fysiske helbred og hvordan man kan tage spændingen ud af dem, så også kroppen kan slappe af og genfinde sin balance.

Vi skal også tale om, hvad valg af formuleringer gør ved os, og du får nogle konkrete idéer til ord, du kan tage til dig, så dit fokus skifter til det, du ønsker, frem for det, du ikke ønsker. 

Jeg står på mål for, at jo bedre du har det, des bedre er det for alle omkring dig, og at det IKKE er det samme som at være egoistisk og selvoptaget - men at det tværtimod frigiver energi og overskud til at være der for andre på en bæredygtig måde. 

Tid:
Fredag den 28. oktober kl 13:00 - 16:00

Sted:
Mødelokalet i Huset for Sundhed og Balance
Frederiksgade 7, 1. sal
3400 Hillerød

Pris.
250,00 kr. 

 

Ja tak

 

Kender du mig ikke i forvejen, er du velkommen på hjemmesiden sansforkroppen.dk

Facebook finder du aktuelle opslag, og du er desuden velkommen med i Facebookgruppen KROP ENERGI BEVIDSTHED, hvor du finder undervisning og øvelser i emnerne, som titlen bærer.

 

Med ønsker om alt det bedste, 
Karin